Friday

MY DEAR


030109
happy birthday,
sweet 15,
nadhirah azizan
thanks sbb kite kawan!
thanks sbb jaga pemakann aku ngn fawa :)
haha, air gas tulah,
walaupun kau mcm kejam sikit bagi kiteorng minum ais kosong je mse tu
aku appreciate sbb kau buat utk kebaikan
kan kan
&& sorry kalau buat kau kecik hati
but percayalah, kau pnting bagi aku
aku xkan lupakan time kat study room topaz tu
kau bnyk tolong aku :)

xlupa kat KAMI, haha, xde korang msti aku sunyi
boleh mati rasa,
hahah, a'ai kau jgn lah tinggi lagi! biarlah aku pulak
fawa! mkn lah bnyk sikit, mcm penagih lah, hahaha
naddy!
happy birthday dear!
& sory kalau xdpt jadi kawann yg baik :(

2 comments:

NaDHiraH;) said...

maria maria maria.
tengs byk dear!
ko pn byk tlg aku.
syg kau!

mario said...

naddy naddy naddy
samasama bnyk!
xkau paling bnyk tolong aku
aku pun syg kat kau :)