Saturday

10 thingsss

1. 2 TEKUN 2008
haha, jadi gila dibawah pimpinan noor arina inani sab.
dibantu oleh aku as AJK SEJARAH yg langsung x bertauliah
haha, every exam, ckg ridz mntak pmbetulan
aku xhntr, korang lak penatlahh buat pmbetulan hahaa
akhir tahun bila kemas blakang, paper pmbetulan bak gunung everest xdihantar
sorry lah yee ;)

2. Trip to Kuantan
thanks bnyk2 kat naddy, n smua yg trbabit
haha, xpsl2 dlm bas aku pening2 kann kan
dh lah kene perli ngn ustazah
ada budak tu mak dia kata 1st time naik bass
dlm bilik lagi, kes phone lagi, SBPI kuantan, monyet, mcm2 lah
yg klakar as pnye KFC diragut monyet hahhaa

3. Tanya namaa
haha, gila kenangan dulu dulu, kelakar doh
bila ingat balik, mcm bodo bodo pulak
arina arinaa, kau sumber aku nak buat bende ni
haha :))

4. Sport days
haha, ambk acara 4x1 first runner
dhlah petang before SD tu kaki terperleot
malam tu, menangis je keje
fawa lah, asyik pulas2 kaki aku
mcm nk terberanak rasa, haha
luckily dpt 1st
aishah jd olahragawati
xpercaya kan kan kan :))

5. Top Floors
yeah tmpat yg paling aku suka wktu berangiinnn
dlm dorm tulah tmpat berlari2 mcm bdk terencat
mlm2 buang air maggi kat tingkap
sorry yah kkk 2nd floor
keje aku ngn fawa mlm2

7. arina! xde DUTIES
duty class yg paling aku benci, duty hall
haihh, mengacau aku je
tapi dh f3 rindu plak nak buat
haha, tapi aku xnak buat pon
duty dorm pulak xde lah mmbeban sgt kan kan?

8. Squash
haha, bnyk gila incident blaku time squash
kpala wanie benjol, kaki spe ntah berdarah
mulut aku pun berdarah
bengkak woah, kene raket spe ntah
haha, gila malu bibir tebal dek negro hahaaa
gila rindu dgr prkataan
SPIN THE RACQUET
saori, igt lgi x? haha

9. mandi LAMBAT
haha, mse f2 pnye lah pnakut
thp skem je smua
xde lah semuaa kan aishah?

10. homework
ala, bila igt balik homework thp yg ciput je ckg bagi kalau
nk dibndingkan ngn this yearr, handout bnyk
kelas tmbhan lagi, itu, ini
haha, ibu ku kata jgn merungut,
so aku
shh jelah

makin hari rasa makin tua, nk jadi drjh 6 balikk weii, tapi ikut formula aku, xboleh berpatah balik kan kan, mcm valve yg kita belajar tu kan? blood cannot flows backwards :))




2 comments:

arinaaa said...

haha. trimastrimas.
mengongla kau pune valve tu.

mario said...

haha, kite smua ada valve weii ;)