Saturday

10 thingsss

1. 2 TEKUN 2008
haha, jadi gila dibawah pimpinan noor arina inani sab.
dibantu oleh aku as AJK SEJARAH yg langsung x bertauliah
haha, every exam, ckg ridz mntak pmbetulan
aku xhntr, korang lak penatlahh buat pmbetulan hahaa
akhir tahun bila kemas blakang, paper pmbetulan bak gunung everest xdihantar
sorry lah yee ;)

2. Trip to Kuantan
thanks bnyk2 kat naddy, n smua yg trbabit
haha, xpsl2 dlm bas aku pening2 kann kan
dh lah kene perli ngn ustazah
ada budak tu mak dia kata 1st time naik bass
dlm bilik lagi, kes phone lagi, SBPI kuantan, monyet, mcm2 lah
yg klakar as pnye KFC diragut monyet hahhaa

3. Tanya namaa
haha, gila kenangan dulu dulu, kelakar doh
bila ingat balik, mcm bodo bodo pulak
arina arinaa, kau sumber aku nak buat bende ni
haha :))

4. Sport days
haha, ambk acara 4x1 first runner
dhlah petang before SD tu kaki terperleot
malam tu, menangis je keje
fawa lah, asyik pulas2 kaki aku
mcm nk terberanak rasa, haha
luckily dpt 1st
aishah jd olahragawati
xpercaya kan kan kan :))

5. Top Floors
yeah tmpat yg paling aku suka wktu berangiinnn
dlm dorm tulah tmpat berlari2 mcm bdk terencat
mlm2 buang air maggi kat tingkap
sorry yah kkk 2nd floor
keje aku ngn fawa mlm2

7. arina! xde DUTIES
duty class yg paling aku benci, duty hall
haihh, mengacau aku je
tapi dh f3 rindu plak nak buat
haha, tapi aku xnak buat pon
duty dorm pulak xde lah mmbeban sgt kan kan?

8. Squash
haha, bnyk gila incident blaku time squash
kpala wanie benjol, kaki spe ntah berdarah
mulut aku pun berdarah
bengkak woah, kene raket spe ntah
haha, gila malu bibir tebal dek negro hahaaa
gila rindu dgr prkataan
SPIN THE RACQUET
saori, igt lgi x? haha

9. mandi LAMBAT
haha, mse f2 pnye lah pnakut
thp skem je smua
xde lah semuaa kan aishah?

10. homework
ala, bila igt balik homework thp yg ciput je ckg bagi kalau
nk dibndingkan ngn this yearr, handout bnyk
kelas tmbhan lagi, itu, ini
haha, ibu ku kata jgn merungut,
so aku
shh jelah

makin hari rasa makin tua, nk jadi drjh 6 balikk weii, tapi ikut formula aku, xboleh berpatah balik kan kan, mcm valve yg kita belajar tu kan? blood cannot flows backwards :))




Friday

mereka2 diingati ;)





27 jan
fawa

29 jan
mone

25 jan
nuts

happy birthday ;)

si tuaa sekaliann
smuga pnjng umur
&&
murah rezeki
oke ;)


ouh xlupa juga kat birthday DATIN DYLLA && SHARAH!
xpsl2 dpt kek dari cafe kan kan ;)






Saturday

wah fawa

bnyk cntek muka kau
sbgai AJK dia, automatically aku jd PA dia
haha, kau kau, dia aku pnye OK!
haha, mmg dia dh jd BRAD PITT kat skolah kite kan kan :)
neway aku r se skolah kite nnti, msti gilaa bebas kan kan!

Friday

MY DEAR


030109
happy birthday,
sweet 15,
nadhirah azizan
thanks sbb kite kawan!
thanks sbb jaga pemakann aku ngn fawa :)
haha, air gas tulah,
walaupun kau mcm kejam sikit bagi kiteorng minum ais kosong je mse tu
aku appreciate sbb kau buat utk kebaikan
kan kan
&& sorry kalau buat kau kecik hati
but percayalah, kau pnting bagi aku
aku xkan lupakan time kat study room topaz tu
kau bnyk tolong aku :)

xlupa kat KAMI, haha, xde korang msti aku sunyi
boleh mati rasa,
hahah, a'ai kau jgn lah tinggi lagi! biarlah aku pulak
fawa! mkn lah bnyk sikit, mcm penagih lah, hahaha
naddy!
happy birthday dear!
& sory kalau xdpt jadi kawann yg baik :(

mines

tadi gi skolah abg aku, dia ambk buku teks
haha, f5 sdh dia
haha, after that pegi, MINES, my mom
nak beli cadar baru,
then brjalan jalann masuk ke kedai black hammer
gila, beli bag, earing, baju
my mom beli new handbag
abg pulak hnye beli kasut
haha, pdn muka, sikit saja yah?

dari kol 10.00-12.15
hntr abg ke masjid, solat jumaat,
aku && mak aku ke bank lah itu lah inilahh
pening kepala, mak aku bwk kete mcm gangster
cubalah tnye mak aku apa hobi dia, sure jwb
"bwk kereta ganas ganas"
sbb ape, nak tahu?
"nnti orng potong kite"
hahaha, mse tu jammed
ade lah kete kat depan kami ada notis tulis
"please don't steal my car, the car over there much nicer"
ibuku gelak,
aku tanye, "kalau pencuri baca dia msti xcuri kan kan"
mak aku balas "adik, ni utk pemandu yg stress mcm kite ni spaya x stress sgt mse jammed mcm ni bile baca mnde tu"
oooh baru lah aku tahu, haha :)

lepas abg habis solat,
LAPAR gilaa,
gi lah pizza hut, makan makan makan
yeahhh PIZZA dtggg!
haha, brtuah betul aku hari tu,
pizza tu dihidang oleh cowok yg ganteng!!!
melayu oke!
hahaa, mse dia letak pizza tu
aku xdgr ape dia merapu kat akuu
tapi yg aku dgr dia nyanyi part
"stoppp & staree"
haha, pastu senyuum
COMELL, hahaaa
itu saja mungkin? tata ;)

Thursday

chapter 4; reproduction

gila aku mngelabah tadi
igtkan maths
shitt
ttbe ckgu kata "ok kite masuk chapter 4"
muka cuakk!
spttunya zahirah dtg
so aku as a female
ngn illyas as a male
gilaa x?

selalunya mulut aku potpetpotpet tanye tu tanye ni
hari ni aku diammm gila
ckg nazz msti perasan
haiyoo, ade stu aku xphm,
tapi aku rase xpttut aku tnye
hahaa, maluu ;)

smpai kat organ perempuan je
aku terus tukar topik
"cikgu cikgu panda beranak anak dia kecik kan kan"
obvious sgt kan
tapi nasib baik ckg jwb
"ank panda kecik mcm ank tikus, maria tgk ke?"
aku jwb
"ha'ah kat astro"

haha, tapi xbrjaya nk terus mnghalangg
masih 30 minit lagi mse tu :(
ohh, spnjang mse aku diamm je
haha, malu malu